Blog

Made Different

Bestaat uw product of machine uit een complexe samenstelling van onderdelen? Overweeg een redesign en benut het potentieel van additive manufacturing.

Made Different

Houtbuigerij Desmet paste in het verleden al met succes QRM toe in zijn productie en op kantoor.

Made Different

Voor de valorisatie van metaalspanen zijn reeds verschillende oplossingen bij een brede groep bedrijven gekend.

Made Different

De mogelijkheden met gecoate oppervlakken zijn enorm. Ze geven producten een toegevoegde waarde, waardoor die concurrentieel sterker staan.

Made Different

Additive manufacturing, ook wel gekend als 3D-printen, biedt voordelen die niet kunnen bereikt worden met klassieke productielijnen: onbeperkte ontwerpvrijheid, customisatie, lichtgewicht, mat

Made Different

Hoe nieuw zijn de nieuwe businessmodellen om tot een circulaire economie te komen eigenlijk?

Made Different

Wordline, Europese marktleider op het gebied van betaal- en transactiediensten, maar ook vooraanstaand fabrikant van betaalterminals, heeft maatregelen getroffen om zijn milieu-impact terug te

Made Different

Teamwork is een kernwaarde die in heel wat organisaties op grote affiches uithangt.

Made Different

Grenzeloze vormvrijheid en dito opties tot customisatie, materiaalefficiëntie, lichtere onderdelen, ... rond additive manufacturing (AM) klinken terecht jubelkreten.

Made Different

In de toekomst zullen de producten kleiner, lichter en intelligenter zijn.

Made Different

Het EU-Japan Centre organiseert van 25 tot 29 juni een intensieve vijfdaagse cursus voor Europese kaderleden met kennis van World Class Manufacturing.

Made Different

Voor de maakindustrie is kwalitatieve maatproducten op korte termijn leveren aan een concurrentiële prijs vandaag een grote uitdaging.

Sirris

Benieuwd hoe een Factory of the Future er vanbinnen uitziet? Ook dit voorjaar vindt een nieuwe Factory of the Future Roadshow plaats. Laat u inspireren door de awardwinnaars via een bezoek aan drie bedrijven naar keuze.

Made Different

Benieuwd hoe een Factory of the Future er vanbinnen uitziet? Schrijf snel in!

Made Different

Het ESF ondersteunt projecten die de werkbaarheid van jobs van werknemers verbeteren door aanpassingen aan de organisatiestructuur van de onderneming.

Made Different

Met Borit, Reynaers Aluminium, Dekeyzer-Ossaer en Lantmännen Unibake heeft Vlaanderen er vier nieuwe Fabrieken van de Toekomst bij.

Sirris

Met Borit, Reynaers Aluminium, Dekeyzer-Ossaer en Lantmännen Unibake heeft Vlaanderen er vier nieuwe Fabrieken van de Toekomst bij. In vier jaar tijd hebben in totaal 20 maakbedrijven het prestigieuze label behaald.

Made Different

Met de hulp van Sirris optimaliseerde ASCO een bestaand onderdeel van een vliegtuigvleugel voor productie via 3D-printing.