Digitale Transformatie van de maakindustrie - Industry 4.0

Digitale Transformatie van de maakindustrie - Industry 4.0

FITCE.be - het Belgische forum voor ICT & Media professionals – organiseert dit seminarie in samenwerking met Agoria, SIRRIS en Flanders Make.

Sinds vele jaren staat de globale concurrentiekracht van onze maakindustrie onder zware druk en werden veel jobs gedelocaliseerd. Nieuwe productiestrategieën zoals wendbaarheid, (massa) maatwerkproducten, process en supply chain virtualisatie, en time-to-market zullen onze maakindustrie transformeren in geïntegreerde netwerken en nieuwe kansen creëren voor hun globale concurrentiepositie.

De razendsnelle evolutie van informatie- en communicatietechnologieën zal de driver zijn van deze digitale transformatie van de industrie. Het tot stand brengen van intelligente productieprocessen (Factories-of-the-Future) maar ook van intelligente producten en systemen is dé focus van “Industry 4.0”.

Sprekers van de Europese Commissie, Flanders Make, SIRRIS en Roland Berger Strategy Consultants, brengen u op dit seminar - naast interessante cases – de visie op Europees leiderschap in de maakindustrie en het langere termijn impact van digitale transformatie op belangrijke industriesectoren.
Voor meer info en inschrijving klik hier.