Gratis whitepaper: precisieproductie doorheen een volledige batch

Gratis whitepaper: precisieproductie doorheen een volledige batch

Bij de ontwikkeling van een prototype hebt u nog ruimte voor fouten en procesaanpassingen. Maar eenmaal het model op punt staat en u een volledige serie maakt, moet dit uiterst precies verlopen om de kosten onder controle te houden. In onze nieuwe whitepaper gaan we dieper in op enkele hard- en softwareoplossingen van Sirris waarmee dat mogelijk wordt. 

Om zeer nauwkeurig te produceren, tot op 5 µm, moet u zoveel mogelijk fouten vooraf uitsluiten. Een simulatie van de productie kan hierbij helpen. Daarvoor ontwikkelen we bij Sirris een precisiemodel. Dat is een soort roadmap waarmee uw maakbedrijf via vaste procedures de oorzaken van onnauwkeurigheid in kaart kan brengen. 

Daarnaast is het belangrijk om het gedrag van de machines en het materiaal te monitoren tijdens de productie zelf. Op die manier weet u precies wanneer er iets misloopt en kunt u dus tijdig bijsturen. Ook hierbij kan Sirris helpen. Zo onderzoeken we hoe u de slijtage van het gereedschap kunt opvolgen door hoogfrequente geluidssignalen te monitoren en te analyseren.

Meer weten over onze oplossingen voor precisieproductie van volledige batches? Download de gratis whitepaper.

 

 

Deel dit artikel