(Her)ken als eerste de nieuwe ‘fabrieken van de toekomst’!

(Her)ken als eerste de nieuwe ‘fabrieken van de toekomst’!

U heeft een hart voor de Belgische maakindustrie en de aanpak van de echte toppers ontdekken prikkelt uw geest? Kom dan op donderdag 4 februari 2016 naar de uitreiking van de tweede ‘Factory of the Future Awards’ in Antwerpen!

Welke ondernemingen voeren het beste fundamentele transformaties door om in België verankerd te kunnen blijven, maar ook internationaal toonaangevend, vandaag en morgen? Kom van op de eerste rij mee beleven welke bedrijven het verst gevorderd zijn in hun Made Different-traject tijdens de tweede editie van de Factory of the Future Award!

U verneemt tijdens dit event niet alleen welke bedrijven de fel bewonderde lijst van awardwinnaars mogen vervoegen, maar ook waarom ze volgens onafhankelijke experts een plaats verdienen naast de eerdere laureaten Newtec, Provan, Dentsply en Continental.

Om hoeveel ondernemingen het deze keer precies gaat, houden we nog even geheim. Bereid u alvast voor op een groots gebeuren, want dankzij de sterke prestaties van steeds meer bedrijven komen deze keer maar liefst 14 kandidaten in aanmerking voor een award: een duidelijk teken dat onze maakindustrie op de goede weg is!

Het (voorlopige) programma van de awarduitreiking en de nodige praktische details vindt u in onze agenda.

Ook nu rekenen we weer op een talrijke opkomst. U wilt zich alvast van een plaatsje verzekeren? Schrijf u dan nu in!

 

Deel dit artikel