Innovatie en Vlaamse verankering : Voxdale en E.D.&A. gaan nauwer samenwerken

Innovatie en Vlaamse verankering : Voxdale en E.D.&A. gaan nauwer samenwerken

Gert D'Handschotter, CEO van E.D.&A.: "Als ontwikkelaar en producent van klantspecifieke elektronica, deden we de afgelopen jaren regelmatig beroep op de expertise van Voxdale, voornamelijk op het vlak van productarchitectuur, vormgeving en mechanische integratie van technologie. Dat gebeurde meestal op een ad hoc basis. Door onze samenwerking verder te verankeren, kunnen we nog sneller en beter inspelen de wensen van onze klanten."

"Dat deze samenwerking werkt, hebben we in het verleden al bewezen", vult Koen Beyers, CEO van Voxdale aan. "We kijken uit naar deze nauwere interactie. E.D.&A. ontving in 2016 de award van 'Factory of the Future' omwille van de doorgedreven automatisatie, 100% in-line procescontrole en verregaande digitalisering van zijn fabriek. In het kader de opkomende miniaturisatie, specifieke Internet-of-Things ontwikkelingen en de vraag naar totaaloplossingen, zal dit ook onze projecten ten goede komen."

Hiermee bewijzen deze twee bedrijven de kracht van co-creatie, een excellente manier om aan Open Innovatie te doen. De tijd dat je alles zelf kon ontwikkelen, ligt immers lang achter ons. Al zo'n 15jaar lang gaat de technologische evolutie immers sneller vooruit dan het leervermogen van organisaties. Vandaar dat, in tegenstelling tot multinationals die reeds jaren geleden Open Innovatie afdelingen creëerden, met name voor KMO's de oplossing om succesvol te innoveren bestaat uit het sluiten van 'slimme partnerships'

Deel dit artikel