Nieuwsgierig wie in 2017 Fabriek van de Toekomst wordt?

Nieuwsgierig wie in 2017 Fabriek van de Toekomst wordt?

Op 2 februari 2017 vindt voor de derde keer de uitreiking van de Factory of the Future Awards plaats. Passende locatie voor dit unieke event is Wild Gallery in Brussel. We bekronen ook nu weer een nieuwe lichting Fabrieken van de Toekomst.  Bent u er ook bij?

Het succes van de eerste twee edities van de Factory of the Future Award bewijst dat de Belgische maakindustrie op de goede weg is en verder timmert aan een stevige toekomst op wereldniveau. Dat kunnen Sirris en Agoria samen met Fedustria en Flanders Food alleen maar blijven toejuichen en bekronen met een terecht verdiende Award.

Het concept is ondertussen gekend, de uitdaging voor de deelnemers blijft even groot en voor de aanwezigen zal het zonder twijfel ook nu weer een boeiend en leerrijk evenement worden. Het programma en de omkadering krijgen stilaan vorm: als keynotespreker mag u alvast rekenen op Gunter Beitinger, Vice-President & Plant Manager van de Siemens-fabriek in Amberg. Hij zal u inwijden in de digitale toekomst van productie. Winnaars van vorige jaren delen met u hun bevindingen en ervaringen.

Wie volgt Biobakkerij De Trog, E.D.&A., JTEKT Torsen Europe, Ontex, Punch Powertrain, TE Connectivity en Van Hoecke NV op, die vorig jaar mochten aansluiten bij de eerste vier winnaars, Continental, Dentsply Implants, Newtec en Provan?

U komt het te weten op 2 februari vanaf 16u00 tot 21u00.

Schrijf u nu al in!

 

Deel dit artikel