Wint uw bedrijf een Factory of the Future award 2016?

Wint uw bedrijf een Factory of the Future award 2016?

Op 4 februari 2016 worden voor de tweede maal de Factory of the Future Awards uitgereikt. Deze datum mag u alvast met stip in uw agenda noteren.

Heeft uw maakbedrijf de voorbije jaren doorbraken gerealiseerd op de 7 Made Different transformaties ? Is uw concurrentiepositie hierdoor sterk verbeterd ? Waarom dan niet meedingen naar de Factory of the Future Awards 2016 ?

Stuur tegen 10 september een mail naar awards@madedifferent.be om u kandidaat te stellen. Wij nemen dan contact met u op en sturen u de nodige informatie. Meer informatie over timing, proces en criteria vindt u al op de Made Different-website

Laat u alvast inspireren door de vier eerste maakbedrijven die een Factory of the Future Award 2015 in ontvangst mochten nemen en neem een kijkje op http://www.madedifferent.be/nl/projecten/fabrieken-van-de-toekomst

Nog geen Factory of the Future maar wel de ambitie om een te worden? U bent van harte welkom op het event op 4 februari 2016 om de ervaring van de winnaars op te vangen! Schrijf u alvast in!

 

Deel dit artikel