Bezoek fabrieken van de toekomst tijdens tweede Factories of the Future-roadshow

Bezoek fabrieken van de toekomst tijdens tweede Factories of the Future-roadshow

Sinds 2 februari telt België 16 fabrieken van de toekomst, waaronder 5 nieuwe winnaars. Deze stuk voor stuk sterk presterende maakbedrijven hebben ervoor gekozen hun competitiviteit te verhogen aan de hand van geïntegreerde transformatietrajecten uit het Made Different-actieplan. In die trajecten zijn ze zo ver gevorderd dat ze aan alle criteria voldoen om 'Factory of the Future' te worden genoemd. Kom het zelf bekijken tijdens een van de zeven roadshows!

Kenmerkend voor onze awardwinnaars is dat ze slim hebben geïnvesteerd in onder meer de verdere automatisering en digitalisering van hun productieapparaat en in hun medewerkers. Daardoor bevinden ze zich nu in 'pole position' om ook in de wereld van morgen zo flexibel, performant en kostenefficiënt te zijn dat ze op concurrentiële wijze kunnen innoveren en op die manier hun productieactiviteiten verankeren in ons land.

Deze performante koplopers bieden u nu een exclusieve blik achter de schermen tijdens zeven roadshows georganiseerd door Sirris en Agoria. Zin om mee binnen te kijken? De data en het programma van de zeven verschillende roadshows vindt u hier.

 

Contact:

Deel dit artikel