Duracell omarmt Industrie 4.0 via Partnership Driven Innovation

Duracell omarmt Industrie 4.0 via Partnership Driven Innovation

Hoe blijf je als maakbedrijf in de Benelux toch kost-competitief? “Door te innoveren met digitale oplossingen die het aantal machinestilstanden èn de uitval minimaliseren,” zegt Stefaan Boterberg, Plant Manager bij Duracell Aarschot. Wat hij daar concreet mee bedoelt? Ontdek het op donderdag 9 november tijdens een bezoek aan de Duracell-fabriek in Aarschot.

Duracell Aarschot koos, samen met innovatiepartner Ometa, voor een systeem van Digitaal Real Time Event Management. Dit nieuwe systeem zorgt ervoor dat de juiste informatie op alle relevante info-eilanden doorheen de ganse organisatie steeds real-time beschikbaar is. Belangrijke ‘machine event data’ worden dadelijk bij de relevante mensen gebracht. Het resultaat: de efficiëntie neemt sterk toe, en er worden veel minder fouten gemaakt.

Maar hoe valt zoiets te rijmen met de design-principes van een SAP ERP-systeem? Stefaan Boterberg (Plant Manager Duracell Aarschot), Paul Nuyts (Projectmanager Duracell Aarschot) en Luc Deleu (CEO Ometa) lichten het graag toe tijdens onderstaand programma:

  • 12u30   Onthaal (incl. broodjes)
  • 13u15   Opening event
  • 13u20   Duracell voorstelling – cijfers, uitdagingen, veranderingen (Stefaan Boterberg – Duracell)
  • 13u40   Industrie 4.0 in de Benelux (Paul Peeters- Agoria)
  • 14u00   Rondleiding doorheen productie
  • 15u15   Industrie 4.0 case bij Duracell (Paul Nuyts – Duracell & Luc Deleu - Ometa)
  • 16u15   Afronding en netwerking

Bent u verhinderd op 9 november?  Dan kunt u op 15 november afzakken naar het Evoluon in Eindhoven, waar het Duracell-project een extra keer toegelicht wordt.

Inschrijven voor dit gratis event kan via www.ometa.net