Krohne omarmt Industrie 4.0 via Partnership Driven Innovation

Krohne omarmt Industrie 4.0 via Partnership Driven Innovation

Hoe verbeter je als maakbedrijf in de Benelux je efficiëntie drastisch? Hoe verkrijg je een succesvol One-Piece-Flow overzicht? Hoe sla je de brug tussen je salesorganisatie en je productievloer? En hoe betrek je zelfs de klant bij je eigen productieproces? Leon de Borgie, COEM van de Krohne Groep, legt uit hoe zijn team dit aangepakt heeft. Ontdek het op dinsdag 13 november bij OMC (Turnhout), of op donderdag 22 november bij Krohne tijdens een bezoek aan de fabriek in Dordrecht. Schrijf in!

Krohne, een wereldspeler op het gebied van complete meetoplossingen voor industriële procesinstrumentatie, maakte samen met innovatiepartner Ometa de informatiestromen in het bedrijf inzichtelijk, en wil  je laten zien hoe dit een positieve invloed heeft op productie –én leverprocessen. Het resultaat: een sterk verbeterde efficiëntie, en een drastische verkorting van de doorlooptijd, beide ongeveer 40%.

Naast Krohne zullen er ook testimonials zijn van Holmatro en Devoteam. Holmatro licht toe hoe zij de operatoren op de productievloer voorzien van real-time data, waardoor zij beter prioriteiten kunnen bepalen en flexibeler inspelen op wijzigingen van orders. Devoteam geeft een update over de laatste versie van de operatorportalen in Office 365 bij Duracell, die real-time geïntegreerd zijn met SAP. Ook de uitbreiding met Power BI voor een productieomgeving wordt gedeeld en bovendien krijgt u een inkijk in de vervolgstappen van het Duracell Smart Project.

 

Programma 13 en 22 november:

12u30   Onthaal (incl. broodjes)

13u10   Presentatie door Krohne – het belang van One Piece Flow (Leon de Borgie, Corporate operational excellence manager - Krohne Group)

14u10   Presentatie door Holmatro – real-time integratie van ERP-informatie op de werkvloer (Gert Jan Uijtdewilligen, Corporate ICT Manager - Holmatro)

14u40   Presentatie door Devoteam – update van Duracell project (Arnold De Ploey, project manager Duracell project – Devoteam)

15u10   Rondleiding

16u20   Digitale representatie (Luc Deleu - Ometa)

17u20   Afronding en netwerking

 

Inschrijven voor dit gratis event kan via www.ometa.net