OPC UA meets INDUSTRY 4.0: your connectivity standard for the future

OPC UA meets INDUSTRY 4.0: your connectivity standard for the future

U bent betrokken bij de uitbouw van industriële communicatie binnen een productieomgeving? Kom dan op donderag 15 oktober zeker naar het gezamenlijke seminarie van Agoria en OPC Foundation over de belangrijkste standaard in dit domein, nl. OPC UA.

Wat zijn OPC en OPC UA?

OPC is de standaard die in industriële automatiseringsomgevingen en voor andere industriële toepassingen de interoperabiliteit (onderlinge uitwisseling of/en communicatie) voor de veilige en betrouwbare uitwisseling van data definieert. De ontwikkeling en het onderhoud van deze standaard worden gecoördineerd door de OPC Foundation. Dit is een onafhankelijk platform dat de naadloze stroom van informatie tussen toestellen van verschillende leveranciers verzekert.

Samen met de OPC UA Foundation presenteert Agoria tijdens dit seminarie de recente technische ontwikkelingen met betrekking tot OPC UA, alsook een aantal presentaties over concrete realisaties met de nieuwe OPC UA in de vorm van cases. Tevens wordt dieper ingegaan op het gebruik van OPC UA als standaard voor de communicatie binnen de Industry 4.0-ontwikkelingen. 

Meer informatie & inschrijvingen via de Agoria website.