Workshop Human Centered Production

Workshop Human Centered Production

Als manager van een industriële onderneming is de uitdaging om kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en klantgerichtheid te verbeteren voor u alomtegenwoordig.

Door de jaren heen verenigde Flanders Synergy een breed netwerk van industriële organisaties die structureel ingrijpen in hun arbeidsorganisatie om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Slechts enkele van onze industriële leden zijn Punch Powertrain, Janssen Pharmaceutica, Ridley, Barco, Bioracer, Duva choco-fruits.

Flanders Synergy ontwikkelde een roadmap die alle aspecten van een ‘human centered’ verandertraject in kaart brengt. Welke stappen kan je zetten om resultaatgerichte teams te creëren? Hoe kan je de betrokkenheid van je teams verhogen zodat jouw bedrijf een world class organisatie wordt?

Op 20 januari 2015 nodigt Flanders Synergy u samen met Agoria u uit voor de eerste human centered workshop. Tijdens dit event krijgt u de kans om inspiratie op te doen, andere collega’s te ontmoeten in verschillende fasen van het verandertraject. De workshop start om 14u en eindigt om 18u30 met een netwerkmoment.

Programma & inschrijvingen via http://www.flanderssynergy.be/event/30