Keynote Factory of the Future Awards in het teken van PRET

Keynote Factory of the Future Awards in het teken van PRET

Het programma van de Factory of the Future Awards wordt steeds concreter en de keynote-speaker is ondertussen bekend.  Pascal Bos van het Nederlandse bedrijf JAZO Zevenaar zal het hebben over de sterke, human centered aanpak van dit productiebedrijf, 'PRET' genaamd.

JAZO Zevenaar B.V. is als metaalbewerkingsbedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en de productie van hoogwaardige deuren, roosters en puien voor onder meer transformatorstations. Daarnaast ontwikkelt JAZO ook producten op vraag, zoals machinebehuizingen, zonnepaneelopstellingen en schakelkasten.

De afdeling Engineering had te kampen met structurele urenoverschrijdingen. Om hiervoor een oplossing te vinden, werd een strategie uitgewerkt waarbij de aandacht ging naar de bedrijfscultuur om tot gewenste resultaten te komen. Wanneer strategie en cultuur botsen, krijgt de bedrijfscultuur prioriteit. Het sleutelwoord bij deze aanpak is 'PRET' (Positief, Respect, Enthousiasme, Teamwork). Gedrag volgend PRET resulteert in plezier, rendement, energie en tevredenheid. Dubbele pret dus.

Wilt u het PRET-tige succesverhaal van JAZO Zevenaar uit eerste hand te horen krijgen? En tegelijk ook te weten komen welke Belgische bedrijven minstens zo goed bezig zijn? Kom dan zeker naar de tweede uitreiking van de Factory of the Future Awards!

Bekijk hier het programma en schrijf u nu al in.

Deel dit artikel