Nieuw event inspireert slimme industrie van morgen

Nieuw event inspireert slimme industrie van morgen

Tijdens het nieuwe, jaarlijkse Smart Industry Event op 8 december komen alle stakeholders samen om kennis uit te wisselen over hun ervaringen en nieuwe stappen te zetten binnen de vierde industriële revolutie.  Zo kunnen ervaringen om het eigen productieproces te verbeteren worden gewisseld en inspiratie opgedaan voor nieuwe businessmodellen. Ook Sirris levert hieraan een bijdrage.

De hele industrie zit momenteel midden in de vierde industriële revolutie, de digitale transitie waarbij ICT verder doordringt in alle segmenten van het productieproces. Dit door machines slimmer met elkaar te verbinden en te laten communiceren, intern bij de bedrijven, maar ook tussen de sectoren onderling.  Het resultaat zijn slimmere producten, processen en diensten, die de efficiency, flexibiliteit en kwaliteit verhogen.

Tijdens het nieuwe Smart Industry Event, dat op 8 december plaatsvindt in het Nederlandse Delft, komen alle stakeholders samen om kennis uit te wisselen over hun ervaringen en nieuwe stappen te zetten binnen de vierde industriële revolutie.  Bedrijven vinden er de nodige inspiratie en tools ‘to go smart’ dankzij aansprekende voorbeelden, praktijkervaringen,  (internationale) ontwikkelingen en trends. Walter Auwers, Program Manager Advanced Manufacturing bij Sirris, is een van de sprekers

Interesse? Meer informatie over het programma en sprekers is te vinden op de website van het Smart Industry Event. Bedrijven actief in de (maak)industrie en overheidsinstellingen genieten van een fixe korting, maar ook andere Sirris-leden kunnen rekenen op een lagere toegangsprijs.

Deel dit artikel