Blog

Made Different

De medewerkers van een bedrijf zijn bepalend voor het succes ervan. Wanneer zij hun job als uitdagend en zinvol ervaren, zullen ze zich ook meer inzetten.

Made Different

Een brede bevraging van Sirris in de Belgische industrie, OEM en Tier 1- en Tier 2-onderaannemers identificeerde zes domeinen met opportuniteiten om in uit te blinken binnen precisieproductie.

Made Different

Een nieuw span- en matrijsklemsysteem van MATRIX GmbH is niet alleen perfect ontworpen voor gebruik in labo's en meettoepassingen, maar ook

Made Different

Tijdens de uitreiking van de Factory of the Future Awards 2016 werd het eens te meer duidelijk: de transformatietrajecten die de zeven laureaten hebben afgelegd, zijn een inspirerend voorbeeld

Made Different

Aan het  Institut für Fertigungstechnik und Werkzeugmaschinen (IFW) in Hannover is een methode voor 

Made Different

Dat bedrijven hun organisaties succesvol kunnen hertekenen is niet nieuw.

Made Different

Het EU-Japan Centre organiseert van 27 juni tot 1 juli opnieuw een intensieve vijfdaagse cursus voor Europese kaderleden met kennis van World Class Manufacturing.

Made Different

'Tangent plane machining' is een nieuwe freesstrategie, ontwikkeld door

Made Different

Héél binnenkort is het zover! Op 4 februari worden de tweede lichting ‘Fabrieken van de Toekomst’ officieel bekend gemaakt.

Made Different

Een nieuwe reeks hoog-performante snijgereedschappen voor aluminium bewerkende sectoren draagt bij tot minimale bewerkingstijden en minder schroot.

Made Different

Om concrete technologieapplicaties, onder meer in het kader van Factories of the Future en Industrie 4.0, beschikbaar te maken voor de industrie opent Sirris op 3 maart haar achtste vestiging

Made Different

SCHUNK, Duitse fabrikant van klemtechnologieën en grijpersystemen, heeft een snelwisselsysteem voor

Made Different

Het productieteam van de Amerikaanse landbouwvoertuigenfabrikant AGCO maakt gebruik van Google Glass om afgewerkte producten te evalueren alvorens ze te versturen naar v

Made Different

Sirris trok op uitnodiging van het EU-Japan Institute for Industrial Cooperation voor een week naar Japan, waar we konden deelnemen aan een serie lezingen en bedrijfsbezoeken.

Made Different

Omwille van de vele voordelen is het gebruik van industriële robots is al enige tijd ingeburgerd in hightech sectoren, zoals de automobielsector.

Made Different

Dat de eerste Factory of the Future Awards de vier winnaars Continental, Dentsply Implants, Newtec en Provan geen windeieren gelegd heeft, bleek uit een rondvraag bij deze bedrijven in aanloop

Made Different

Op 19 februari organiseert Flanders Synergy de Dag van de Industrie in Leuven.

Made Different

De hightech producten van vandaag stellen steeds strengere eisen aan de mechanische componenten, wat vraagt om de toepassing van geavanceerde materialen en precisieproductietechnologieën.