Blog

Made Different

Op 18 oktober presenteren we in onze Kortrijkse site een nieuwe demonstrator, bestaande uit een assemblagelijn van zes cellen, volledig in de lijn van Industrie 4.0 en doordrongen van de QRM-g

Made Different

Op 16 juni vond de infosessie als introductie op het opleidingstraject rond cobots plaats in onze machinehal in Diepenbeek.

Made Different

Op 14 november presenteert Sirris een piloot van een 'AM integrated factory' in onze machinehal in Diepenbeek.

Made Different

Op 18 en 19 september houdt machineleverancier Exmore zijn Techdays onder het motto 'Making industrial standards work'.

Made Different

Niet iedereen is tuk op verandering.

Made Different

Begin 2018 komt het kruim van de Belgische industrie voor de 4de maal bijeen om de Factory of the Future Awards uit te reiken.

Made Different

Digital transformation - case study 3: Bij metaalverwerkingsbedrijf Provan werd de dagdagelijkse organisatie van het productieproces vrijwel volledig gedigitaliseerd.

Made Different

De wereld verandert continu en heeft dat de afgelopen eeuwen ook steeds gedaan. En dat het tempo vandaag wat hoger ligt dan honderd jaar of zelfs minder lang geleden, wordt ook geregeld herhaald.

Made Different

Op 2 februari kwamen er vijf nieuwe Factories of the Future bij.

Made Different

Digital transformation - case study 2: De toepassing van het digitale 'factory of the future'-concept resulteerde bij Newtec in een enorme toename van arbeidsproductiviteit en personeelsbetrok

Made Different

De firma Dierickx heeft een volledig geautomatiseerde controle-unit ontwikkeld die de kwaliteit van de koelvloeistof op CNC-bewerkingscentra monitort en het vloeistofniveau regelt.

Made Different

Sinds 2 februari telt België 16 fabrieken van de toekomst, waaronder 5 nieuwe winnaars.

Made Different

Op 2 februari mochten Daikin, Valeo, Veranneman Technical Textiles, Nuscience en Rousselot de Factory of the Future Awards 2017 ontvangen, de prijs van Sirris en Agoria voor de bedrijven die e

Made Different

Op 23 en 24 januari nodigden Agoria en Sirris een groep van 12 professionals uit de industrie uit, samen met 6 Fabrieken van de Toekomst, voor een bezoek aan 2 SEW Eurodrive fabrieken die een toon

Made Different

Flexibele automatisering moet het mogelijk maken een robot of een systeem makkelijk aan te passen aan een nieuw of aangepast product.

Made Different

Tijdens de derde editie van de Factories of the Future Awards ontvingen Daikin uit Oostende,

Made Different

De familiale kmo Van Hoecke NV werd opgericht te Sint-Niklaas in 1967.

Made Different

Geïntegreerd laserharden biedt een oplossing voor het harden van slanke, langwerpige voorwerpen die tijdens het klassieke harden vervormen.

Made Different

Omdat HR over mensen gaat, kijken we graag over het muurtje naar hoe andere disciplines naar diezelfde mensen kijken. Een interessant model is dat van Bohlen, Beal en Rogers uit 1957.