Blog

Made Different

In een uitgebreid artikel ter gelegenheid van het World Economic Forum in Davos gunt het c

Made Different

Zelfs als u zelf niet deelneemt, loont het om af te zakken naar de Factory of the Future Awards, omwille van het leerrijke traject dat de betrokken bedrijven doorlopen hebben en dit met de ondertu

Made Different

Van onafhankelijke distributeur van onderdelen voor gebouwklimatisatie naar ontwikkelaar van eigen innovatieve oplossingen, met een vernieuwende aanpak van productie, kwaliteitscontrole, logis

Made Different

Sky Man International gaat voor continue verbetering, zowel van zijn producten, maar ook van zijn productieorganisatie en orderafhandeling.

Made Different

Op 29 november organiseerden Technifutur en TechnoCampus een seminarie rond de toekomstige lichting productiecollega's volgens Industrie 4.0: de cobots.

Made Different

In het voorjaar gingen we nog ter plaatse inspiratie opdoen. Nu komt een Duitse fabriek van de toekomst zelf naar hier om de Belgische industrie een blik achter de schermen te gunnen.

Made Different

Steeds meer bedrijven in de technologische sector, moeten via employer branding een globaal verhaal vertellen als ‘attractive employer’.

Made Different

Begin oktober vond in Utrecht de tweede editie van de beurs WOTS (World Of Technology & Science) plaats, waar heel wat aan technologische trends en innovaties te ontdekken vielen.

Made Different

De Gene Haas Foundation (GHF) zal 500.000 dollar of ca. 445.000 euro extra verdelen onder 38 onderwijsinstellingen in 15 Europese landen, waaronder België.

Made Different

Op 2 februari 2017 vindt voor de derde keer de uitreiking van de Factory of the Future Awards plaats. Passende locatie voor dit unieke event is Wild Gallery in Brussel.

Made Different

De Vlaamse kmo Hydroko ontwikkelde een waterkraan en –meter die vanop afstand kan uitgelezen en bestuurd worden. Het product betekent een ommezwaai en innovatie op meerdere vlakken.

Made Different

Dankzij het proefproject Baby Bottle Reborn belanden de wegwerpzuigflesjes voor babyvoeding niet langer bij het restafval, maar worden ze gesorteerd en gerecycleerd tot nieuwe grondstoffen.

Made Different

Circulaire economie: iedereen heeft het erover. Maar het is lang niet altijd helder wat er precies mee bedoeld wordt, laat staan wat het voor een individueel bedrijf kan betekenen.

Made Different

In samenwerking met de gebruikersgroep EluciDATA werden enkele concrete industriële gebruiksscenario’s geïdentificeerd in de domeinen ‘entity profiling and recommendation’ en ‘predictive analy

Made Different

Jetonproducent B-Token uit Retie groeide explosief de voorbije jaren. De productie kon steeds moeilijker volgen, waardoor de tijdige levering soms in het gedrang kwam.

Made Different

In de zes white papers rond precisieproductie die in het voorjaar uitkwamen, beschreven we verschillende technologieën en hun mogelijkheden.

Made Different

Internet of things een ver-van-uw-bedshow? Integendeel!

Made Different

Circulaire economie. Iedereen heeft het erover. Maar het is lang niet altijd helder wat er precies mee bedoeld wordt, laat staan wat het voor een individueel bedrijf kan betekenen.

Made Different

Op 2 februari 2017 reiken we voor de derde keer de Factory of the Future Awards uit.

Made Different

Sinds 2009 spitst Borit, een bedrijf uit Geel met vestigingen in Japan en de VS – zich toe op de productie en assemblage van dunne, stalen plaatcomponenten die door middel van waterdruk worden